За нас

SwissDent & Co Ltd. е българска компания, специализирана в продажба, доставка, монтаж и следпродажбен сервиз на
медицински изделия, оборудване, апаратура, имплантати, консумативи и услуги в областта на медицината и стоматологията. 

Нашите специалисти и партньори предлагат проектиране, изграждане и комплексно обзавеждане на дентални клиники и медицински кабинети. 

 

SwissDent & Co Ltd. е вносител и официален дистрибутор на качествени продукти от водещи европейски производители, които допринасят за издигането и утвърждаването на денталните  и медицински услуги в България на световно ниво – не само като професионална експертиза, а и като технологична база.

 

Нашата уеб страница ще Ви помогне да направите по-лесно своя избор за необходимите във вашата практика медицински изделия и консумативи, да получавате информация за нови продукти и технологии, както и да отправите запитване по конкретна интересуваща Ви тема. Искрено се надяваме с Ваша помощ да изградим една надеждна, добре работеща система, която да отговаря на високите стандарти на българските стоматолози, медици и технически експерти.

 

 

ШВЕЙЦАРСКА ПРЕЦИЗНОСТ, ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ 

 

Уважаеми клиенти , 

Уведомяваме Ви ,че обявените цени в модул E-Каталог търпят промени , поради нова ценова политика на контрагентите с които работим .Моля за избраните от Вас артикули да правите индивидуални запитвания с цел да получите актуална информация.Благодаря  за разбирането Ви . 

 

 

 divider2

Нагоре